dissabte, de setembre 25

Katalanisch für Kinder “KatfürKinder”


L'objectiu de “KatfürKinder” és obrir una porta a la llengua catalana fora de l'àmbit familiar, per a la mainada de famílies catalanes o catalano-alemanyes.

Per aconseguir aquest objectiu, el Centre Cultural Català de Colònia ofereix contes, cançons i jocs per als menuts. Si els participants són una mica més grandets, ens introduirem en el món de la lectura i l'escriptura. Això sí, sempre passant una bona estona.

Qualsevol criatura entre els cinc i els onze anys serà benvinguda i si és una mica més gran també

Com obrirem aquesta porta a la llengua? El Centre Cultural Català de Colònia organitza trobades setmanals d'una hora amb una monitora que dirigeix la sessió.

Cada setmana es dedicarà a un conte diferent, bé de la nostra cultura o de qualsevol part del món. Els infants no només escoltaran el conte sinó que també participaran de manera activa dibuixant o pintant objectes relacionats.

A més aprofundirem en el vocabulari a partir dels hàbits diaris de treure's l'abric, penjar la jaqueta al penjador, de rentar-se les mans abans de menjar i de berenar plegats, tot jugant.

Per aquells infants que ja coneixen les lletres, l'ortografia vindrà de la mà dels jocs de paraules i encreuats.

Les festes i tradicions catalanes així com les alemanyes, també hi són incloses en aquestes trobades. Evidentment amb l'ànim que també hi puguin participar els pares.

Per a més detalls dirigiu-vos a la monitora, Magdalena Coma i Marquès: magdacoma@web.de.

Us hi esperem.